Tack Göteborg, nu kör vi!

Tack Göteborg, nu kör vi!

Nordic property expo är över och vi vill tacka alla som kom till vår monter och till våra föreläsningar, vi hoppas att ni är lika laddade inför hösten som vi är.

Efter många timmars förberedande kunde vi öppna montern och välkomna besökarna som kom till Nordic Property Expo. Vi pratade med många och knöt nya spännande kontakter till oss under första dagen, som avslutades med ett montermingel som presenterades av Space m2, ett nytt spännande företag som bygger hållbara modulhus, med hög kvalite och lång livslängd.

Dag två var det dags att köra en scen på konferensdelen av arrangemanget, vi presenterade en bred front av aktörer inom hållbart byggande och hållbart ledarskap.

Pär Svensson, projektledare och inspiratör, höll i hållbarhetsscenen på Nordic Property Expo

Vi har kämpat stenhårt för att genomföra detta, men vi har på intet sätt varit ensamma. Vid vår sida, stöttande och hjälpande har vi haft Garveriet i Floda, som hjälpt oss med monter och servering. Med oss i montern hade vi Informationscentrum för hållbart byggande, som visade upp sin verksamhet och även berättade att dom fått sitt uppdrag förlängt, vilket är väldigt glädjande för hållbarheten i byggbranschen.