Boka in höstens kanske tyngsta konferens!

Boka in höstens kanske tyngsta konferens!

Välkommen till Nordic PropertyExpo 11-12 september

Upplev två fullspäckade seminariedagar och uppdatera dig med det senaste inom stadsutveckling, investeringar och hållbarhet. Presenterat av högaktuella nationella och internationella talare i form av seminarier och heta debatter.

Under tisdagen sätter vi på fokus på den heta nordiska marknaden och hur de politiska vindarna kan påverka byggkonjunkturen. På scenen intill kan du lära dig mer om framtidsfrågor inom digitalisering i fastigheter och utvecklingen inom retail och köpcentrum.

Under onsdagen riktar vi strålkastarljuset mot frågor som rör stadsutveckling och hur våra städer påverkas både av ändrade konsumtionsmönster och vår allt större förståelse för att arbeta hållbart. Vi sätter även fokus på utvecklingsmöjligheterna inom kontor, lager och logistik. Det finns tre scener med programpunkter att välja mellan.

Anmäl dig via denna länk:

WWW.TRIPPUS.NET/BOKAKONFERENSEN11-12SEPTEMBER

Passa på att boka in dig på konferensen till premiärpris!

En dag: 2995 kr* (Ord. pris 3495 kr)
Två dagar: 3995 kr* (Ord. pris 4495 kr)
*Premiärpris gäller tom 24/8 2018

Grupprabatt 20%
Är ni flera från samma bolag? Boka 4 eller fler vid samma tillfälle och få 20% rabatt.

I konferensbiljetterna ingår; inträde till konferens, kaffe, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Fri entré till mässa, investeringsforum och öppet scenprogram. Läs mer om mässan och vårt investeringsforum.